• Volg ons op Telegram https://t.me/kanaalNBZO

LEZING - Ontdek hoe je lichaam werkt 6 april 19.15 uur

Met Arjen Lievers

Wanneer:     6 april om 19.15 uur (inloop 19.00 uur)  

Waar:            Dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48 5591 HM Heeze

Bijdrage:      € 20,- (contant betalen bij aanvang), inclusief het boek Wessel geschreven door Arjen Lievers

 

Arjan Lievers

Arjan Lievers is filosoof, ondernemer, sportman en schrijver. Toen zijn broer Wessel in 2008 kanker had en het heft in eigen handen neemt, krijgt hij er extra jaren erbij. Dit dwingt Arjen tot een zoektocht naar antwoorden. Waarom werd hij ziek? En waarom werd hij niet meer beter? 

Deze avond gaan we luisteren naar de antwoorden die Arjan kreeg. We maken kennis met 5 biologische wetten en een nieuwe realiteit, waarin de psyche, de hersenen en de organen drie uitingen zijn van één en hetzelfde. Het zal leiden tot een ander begrip van ziekte zonder angst en paniek.

 

Om de uitgebreide uitleg van Arjen maximaal te kunnen begrijpen, raden we aan de basisuitleg en de 5 biologische wetten alvast HIER te lezen.

 

Ook is er een mogelijkheid tot opgave van een specifiek thema. Dit onderwerp kun je kenbaar maken bij aanmelding, we zullen in overleg met Arjan er één kiezen, die op de avond goed te bespreken is.

 

Aanmelden via onderstaande:

Na aanmelding ontvang je een bevestiging vanuit Nieuw Brabant Zuid Oost. Indien je niet kunt, dan kun je via de link onderaan de bevestiging jezelf afmelden, zodat we iemand anders blij kunnen maken. 

 


«   »