• Volg ons op Telegram https://t.me/kanaalNBZO

Toelichting op meedoen

Naast het ontvangen van de nieuwsbrief en daarmee vriend worden van Nieuw Brabant Zuid-Oost kun je bij ons aan te sluiten of nader kennis te maken: 

Ontmoet elkaar op de maandelijkse borrel

We organiseren eens per maand een borrel. In een informele setting komen we bij elkaar. Onder het genot van een drankje en een hapje maken we graag kennis met jou en delen we de laatste ontwikkelingen.

Word mede-eigenaar

Als mede-eigenaar heb je een aantal voordelen. Zo kun je voor een lager tarief deelnemen aan activiteiten, krijg je toegang tot de kennisbank en kun je meebeslissen over de thema's en investeringen van de coöperatie. Het mede-eigenaarschap van de regio Nieuw Brabant Zuid-Oost kost 35 euro per jaar. 

Support Society 4.0

Ook kun je nog de landelijke Society 4.0 organisatie steunen; dat kost dat 15 euro per jaar extra en hiermee maak je het mogelijk dat de landelijke organisatie verder kan groeien.

Word kerngroeplid

Als kerngroeplid doe je mee aan één van onze projecten. Bij  "Wij zoeken" kun je vinden waar wij nu specifiek naar op zoek zijn. Je draagt bij vanuit je eigen missie. Er wordt geen vergoeding gegeven. Na aanmelding van je aanmelding nemen we contact met je op.

 

Help het netwerk te vergroten

Wil je helpen het netwerk te vergroten in de regio? 

Volg ons op Telegram en stuur de link door

https://t.me/kanaalNBZO

Meld een initiatief

Als je een interessant initiatief hebt, waarvan je denkt dat dit bij Society 4.0 aansluit, dan kun je dit bij ons melden. We nemen dan contact met je op voor een gesprek.