• Volg ons op Telegram https://t.me/kanaalNBZO

WORKSHOP - Wie is de baas over geld? 6 oktober 19.15 uur

Met Michael Keet

Wanneer:     Donderdag 6 oktober om 19.30 uur (inloop 19.00 uur)

Waar:            Dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48 5591 HM Heeze

Kosten:          € 20,- inclusief boekje 'Wie is de baas, jij of het geld?' 

 

Michael Keet heeft zich van kansarme jongere tot spreker, ondernemer en auteur van twee boeken over geld ontwikkelt.

Met zijn boeken ‘Moneyfulness’ en ‘Wie is de baas: jij of het geld?’ leert hij mensen zonder (al te veel) geld stress door het leven te gaan. 

 

 

 

Stijgende voedsel prijzen, verdubbeling van de maandelijkse energie rekening en allerlei ontwikkelingen op het gebied van centraal digitaal geld, kunnen de geld stress enorm (gaan) aanwakkeren.  En of je nu van geld houdt of dat je het simpelweg haat, ieder van ons heeft een bepaalde relatie met geld. De vraag is je er tot op de meest prettige manier kunt blijven verhouden. 

 

Michael neemt je op deze avond mee naar waar jouw relatie met geld vandaan komt. Samen met de aanwezigen zoekt hij de achterliggende patronen en overtuigingen uit, zodat ieder uiteindelijk een zo prettige mogelijke relatie met geld kan krijgen. 

 

Ook geeft hij een praktische inkijk in block chain technologie waaronder crypto currency. Hij laat zien wat een regionale munt kan beteken voor omgeving Eindhoven en Helmond en hoe je daaraan kunt bijdragen. Zo kom je niet alleen veel over jezelf, over block chain technologie maar ook over de regio plannen te weten. Kennis en ervaringen waar je je voordeel mee kunt doen in de komende periode. 

 

PS. Michael geeft geen investeringsadvies of tips waar je geld in moet stoppen. 

Aanmelden via onderstaand formulier, na enkele dagen ontvang je de betaal instructies. 

 


«   »